Contacteer ons gerust (telefonisch) voor meer informatie of voor het opstellen van een vrijblijvende offerte op maat.


Contact  0488 664 834

SUPERISOLERENDE BEGLAZING

Goodbye oud glas, hello hoogrendementsglas

AEG Glaswerken is uw specialist voor het renoveren van uw oude ramen en het plaatsen van hoogrendementsbeglazing in uw bestaande ramen. 

Uw woning voorzien van superisolerende beglazing is een investering die u heel snel zult terugverdienen. We vervangen het glas in de raamkaders en slagen er zo in om ingrijpende breekwerken te vermijden. Steeds vaker kiezen we voor hoogrendementsglas omdat het isolerend effect stevig verhoogt wanneer u kiest voor dubbele beglazing. U verhoogt dus ook de waarde van uw woning én bovendien draagt u uw steentje bij aan een beter leefmilieu door de CO²-uitstoot van uw woning drastisch te verminderen. 

Beter isoleren, beter sparen

Op jaarbasis bespaart u moeiteloos enkele honderden euro’s door uw oude glazen te vervangen door hoogrendementslgas. U isoleert namelijk tot 6 keer beter wanneer u voor hoogrendementsglas opteert, en dus bespaart u heel wat kosten op uw energiefactuur. Daarnaast zorgt splinternieuw glas voor een aangenamere sfeer in uw woonst: het blijft gezellig warm in de winter en deugddoend koel tijdens de zomermaanden. 

Kies voor de deskundigheid van onze ervaren vakmannen en wees zeker van een schitterend eindresultaat dat van uw huis een energiezuinige en duurzame woning maakt. Wij hanteren steeds de meest interessante prijs-kwaliteitsverhouding én garanderen bovendien een vlotte, transparante service. We betrekken u graag bij elke belangrijke stap in het (bouw)proces zodat u te allen tijde uw wensen aan ons kunt doorgeven. Ook kunt u bij ons terecht voor kattenluiken in glazen deuren, glasherstellingen, steellook deuren, voor meer informatie gelieven contact op te nemen.