Contacteer ons gerust (telefonisch) voor meer informatie of voor het opstellen van een vrijblijvende offerte op maat.


Contact  0488 664 834

GLAZEN DEUREN EN WANDEN

Populaire glazen deuren en wanden

De populariteit van glazen (binnen)deuren en glazen wanden is de laatste jaren stevig gestegen. Terecht, aangezien glazen deuren en wanden tal van voordelen met zich meebrengen zoals het creëren van ruimte, licht en transparantie. 

Onze experts zijn zich gaan verdiepen in allerlei soorten glaswerken en vandaag kunnen we dan ook met veel trots stellen dat wij uw ideale specialist zijn inzake glazen deuren en wanden. 

Onze deuren kunnen zowel in huizen als in kantoren geplaatst worden met scharnieren, met vloerveren of met een handig schuifsysteem. Ze kunnen in een doorzichtige uitvoering vervaardigd worden of, indien gewenst, in een volledig matte (gezuurde of gezandstraalde) uitvoering. Ook een combinatie van beiden kan perfect.

Gaat u liever voor een minder sober ontwerp? Geen probleem! U kunt uw eigen logo, een specifiek ontwerp of een tekening integreren in uw glazen deuren en wanden. Onze glaswerken geven een nieuw cachet aan uw interieur en laten het daglicht verder doordringen in bestaande ruimtes waardoor uw woon- en werkcomfort nog aanzienlijk verhoogt. Neem contact op met ons voor meer informatie.

STEELLOOK DEUREN

Budgetvriendelijke, veelzijdige steellook deuren Wilt u uw woning een moderne uitstraling geven, en dat op een budgetvriendelijke manier? Dan zijn onze steellook deuren de ideale oplossing. Onze steellook deuren hebben dezelfde look en feel als stalen deuren, alleen komt er geen smeedijzer of staal aan te pas.

DOUCHEWANDEN

De douchewanden van AEG Glaswerken zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook uitermate praktisch. Zo kunnen onze vakmannen uw glazen douchewand volledig op maat van uw ruimte en uw wensen maken.