Contacteer ons gerust (telefonisch) voor meer informatie of voor het opstellen van een vrijblijvende offerte op maat.


Contact  0488 664 834

STEELLOOK DEUREN

Budgetvriendelijke, veelzijdige steellook deuren

Wilt u uw woning een moderne uitstraling geven, en dat op een budgetvriendelijke manier? Dan zijn onze steellook deuren de ideale oplossing. Onze steellook deuren hebben dezelfde look en feel als stalen deuren, alleen komt er geen smeedijzer of staal aan te pas. 

Ze zijn daarentegen gemaakt uit aluminium of houten profielen en de glazen ramen bestaan uit veiligheidsglas. Dat steellook deuren bij AEG Glaswerken steeds populairder worden, zal u dan ook niet verbazen. De mogelijkheden wat betreft maten en kleuren zijn bovendien eindeloos, wat betekent dat u zowel een moderne als een authentieke als een tijdloos klassieke look kunt creëren met steellook deuren. 

Een moderne of klassieke uitstraling

Geeft u uw landelijke woning graag extra karakter? Of gaat u voor een speelse uitstraling van uw pand? Of u nu opteert voor een moderne, industriële look of een klassieke stijl; met de steellook deuren van AEG Glaswerken kunt u nog alle kanten op. In uw industriële designwoning kunnen onze Engelse steellook deuren voor een elegante toets zorgen. In klassieke woningen kunnen de deuren dan weer voor sfeer en karakter zorgen. Elke steellook deur die vervaardigd wordt door onze experts, is hoe dan ook een uniek interieurobject. Duurzaamheid en authenticiteit zijn slechts twee aspecten die bijdragen aan het budgetvriendelijke ontwerp dat onze vakmannen voor u samenstellen. 

Contacteer ons en bespreek samen met ons uw persoonlijke stijl en voorkeur zodat we binnen een mum van tijd een op maat gemaakte steellook deur voor u kunnen ontwerpen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de nodige kennis en kunde om van uw (bouw)project een waar succes te maken.