Glaswerken
met een focus op kwaliteit en vakkennis.

Realisaties herstellingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman voor het herstellen of vervangen van uw glas of spiegels? Kies dan voor AEG Glaswerken!

Dankzij ons uitgebreide aanbod en onze professionele aanpak zijn wij uw specialist voor diverse glaswerken. Wij zijn gevestigd in Rumst (Rumst), maar kunnen uw werken op elke locatie in heel Vlaanderen uitvoeren.

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

  • herstellen van gebroken en gecondenseerde beglazing

  • vervangen van enkele beglazing in bestaande ramen door hoogrendementsglas

  • op maat gemaakte spiegels

  • algemene glasbewerking, zoals slijp- en boorwerken

Welk soort glas u ook verkiest, AEG Glaswerken staat voor u klaar met een aangepaste oplossing. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het plaatsen van zonwerend, brandwerend en kogelwerend glas. Ook speciale glassoorten, zoals loodglas, gelakt glas of gezandstraald glas met uw logo, kunt u bij ons verkrijgen. Als u uw veranda, pergola of dak wenst te renoveren, plaatsen of vervangen wij uw acrylaat- of polycarbonaatplaten en plexiglas.

Met een oog voor detail voeren wij al uw glaswerken uit, zowel kleine herstellingen als het vervangen van al uw glazen constructies. Ook voor klantenservice hebben wij grote aandacht: wij bespreken met plezier uw noden en wensen en stemmen onze werken hierop af.

Vertrouw op de ervaring van AEG Glaswerken! Wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet en contacteer ons telefonisch voor meer informatie of advies.
Wij maken graag een vrijblijvende offerte op voor uw werken. Voor dringende interventies kunt u ons 24 uur op 24 bereiken.